Nordix

Ameliorator pulverulent pentru aluaturi nedospite/dospite congelate/ pentru produse de panificatie pre-coapte/croissante si aluaturi daneze nedospite congelate

Nordix Super New - ameliorator pulverulent pentru aluaturi nedospite congelate

Avantaje:

• previne formarea cristalelor mari de gheata care apar in procesul de congelare; protejeaza celulele de drojdie;
• mentine caracteristicile structurii glutenice dupa congelare;
• pastreaza caracteristicile aluatului chiar si dupa o perioadă lunga de depozitare la congelator;
• sortimentatie mare disponibila in orice moment: pot fi realizate produse finite proaspete intr-un timp scurt.

Nordix PB - ameliorator pulverulent pentru produse de panificatie pre-coapte

Avantaje:

  • stabilizeaza structura glutenica si miezul partial copt;
  • asigura protectie la congelarea produsului pre-copt;
  • pastreaza prospetimea produsului dupa coacerea finala;
  • combate fenomenul de “flaking” (faramitarea cojii dupa coacerea finala);
  • sortimentatie variata, intr-un timp scurt.

Nordix FF - ameliorator pulverulent pentru aluaturi dospite congelate

Avantaje:

  • previne formarea cristalelor mari de gheata care apar in procesul de congelare; protejeaza celulele de drojdie;
  • mentine caracteristicile structurii glutenice dupa congelare-  asigura stabilitatea la congelare a aluatului dospit;
  • elimina situatiile de indisponibiliate a unor produse;
  • pastreaza prospetimea aluatului;
  • sortimentatie variata proaspata, intr-un timp foarte scurt.

Nordix Croissant MZ - ameliorator pulverulent pentru croissante si aluaturi daneze nedospite congelate

Avantaje:

  • previne formarea cristalelor mari de gheata care apar in procesul de congelare; protejeaza celulele de drojdie;
  • mentine caracteristicile structurii glutenice dupa congelare; 
  • pastreaza caracteristicile aluatului chiar si dupa o perioadă lunga de depozitare la congelator;
  • sortimentatie mare disponibila in orice moment: pot fi realizate produse finite proaspete intr-un timp scurt;
  • contine sare.

Sari la conţinut | Sari la navigare