Prima pagină » Noutati produse » Zero Problem

Zero Problem

Paine, pizza, prajituri sau panettone fara gluten? Foarte simplu pentru brutari si coferarii din Romania care folosesc aceasta gama de produse inovatoare.

Cererea de produse de cofetarie si panificatie fara gluten este in crestere constanta. Pentru persoanele cu boala celiaca, singurul tratament eficient este de a interzice complet gluten din dieta lor. Cu toate acestea, chiar si pentru persoanele fara aceasta boala o dieta fara gluten poate fi calea de a preveni sau de a lupta probleme variind de la oboseala la pierderea in greutate. 

Gama Zero Problem:

Zero Problem LievitatiMix pulverulent pentru fabricarea de panettone si briose fara gluten

Zero Problem SpagnaMix pulverulent complet destinat fabricarii pandispanului (Pane di Spagna) fara gluten

Zero Problem Frolla LFMix pulverulent pentru aluat fraged fara gluten

Zero Problem Gustoso - Mix pulverulent utilizat la fabricarea produselor de panificatie fara gluten

Sari la conţinut | Sari la navigare