Prima pagină » Informații Zeelandia: companie și produse » Blend-it!™ - noua generatie multicereale

Blend-it!™ - noua generatie multicereale

Blend-it!™ este ultima inovaţie de la Zeelandia, care aduce in lumina reflectoarelor o noua generaţie de mixuri multicereale. Blend-it!™ transforma un aluat standard (alb) intr-un aluat multicereale in 2-3 minute, dand naştere astfel unui produs finit de inalta calitate, fara nicio concesie in ceea ce priveşte prelucrarea aluatului.

Cum funcţioneaza Blend-it!™?

Puteţi prepara o gama larga de produse de panificaţie multicereale bazata pe un aluat standard (alb), in doar 6 paşi simpli:

1. Pregatiţi/Utilizaţi un aluat standard (alb)

2. Luaţi o bucata din aluatul framantat

3. Adaugaţi 10-15% Blend-it!™ raportat la greutatea aluatului

4. Framantaţi timp de 2-3 minute

5. Şi aluatul multicereale este gata!

6. Continuaţi prelucrarea aluatului in mod obişnuit

Care sunt avantajele Blend-it!™?

Convenabil

Brutarul poate realiza intr-un mod uşor, prin pregatirea/utilizarea unui aluat standard şi adaugarea de Blend-it!™, mai multe produse finite diferite .

Rapid

Datorita compoziţiei unice a Blend-it!™, aluatul framantat standard (alb) este transformat intr-un aluat multicereale omogen, in doar 2-3 minute.

Uşor de utilizat

Adauga Blend-it!™ direct in aluat, fara a mai completa cu alte ingrediente. Prelucrarea ulterioara a aluatului este conform procedurii standard. Blend-it!™ poate fi adaugat la toate tipurile de aplicaţii.

Flexibil

Brutarul poate schimba oricand gustul şi tipul de produs final, prin utilizarea de cantitaţi diferite de Blend-it!™, a diferitelor tipuri de faina sau prin amestecul a doua tipuri de Blend-it!™.

Proprietaţi excelente ale aluatului

Amelioratorul integrat in produs asigura o prelucrabilitate şi stabilitate excelenta a aluatului, volumul produsului final neschimbandu-se, iar miezul acestuia fiind moale şi elastic.

Vizualizeaza Macheta Blend-it!™

Tag-uri

Sari la conţinut | Sari la navigare