Macarons

Macarons
Group Weight / Volume Unit Product
Compozitie 1 kg Almond Macaronmix
0,200 L apa
Umplutura 0,125 kg Almond Macaronmix
0,025 L apa
0,125 kg Filling Apricot/ Caramel/ Forest Fruits/ Strawberry/ Sour Cherry

Compozitia

Se mixeaza cu paleta , la viteza a doua, Almond Macaronmix si apa timp de 5 minute. Compozitia  se toarna cu posul in tavile tapetate cu hartie de copt. Se lasa timp de o ora la temperature mediului ambient. Coacerea se realizeaza la temperatura de 150 °C, timp de 25 de minute.

Umplutura

Se mixeaza Almond Macaronmix si apa timp de 2-3 minute, pana la formarea unei paste. Se adauga Filing-ul si se amesteca pana la omogenizare.

 Piesele de macarons se unesc cu umplutura, două cate doua.


Sari la conţinut | Sari la navigare