Paine integrala, cu fructe


Group | Weight / Volume | Unit | Product |
---|---|---|---|
Aluat | 8 | kg | faina alba de grau |
2 | kg | Multicereal Mix Natural | |
0,250 | kg | drojdie de panificatie | |
5 | L | apa (in functie de calitatea fainurilor) | |
5 | kg | stafide | |
Decor | 0,500 | kg | Seed Mix |
Se amesteca ingredientele (cu exceptia stafidelor) si se framanta pana la obtinerea unui aluat bine dezvoltat. Spre sfarsitul malaxarii se adauga stafidele. Aluatul se lasa la fermentat timp de 10 minute. Se divizeaza la greutatea de 0,350 kg si se lasa in repaos intermediar 10 minute, se modeleaza si se decoreaza cu Seed Mix. Se lasa la dospit 50-60 minute la 32-35 °C si 75-80% umiditate relativa. Cu 10 minute inainte de sfarsitul dospirii aluatul se cresteaza. Coacere se face la 220-230 °C, timp de 20 de minute.