Prima pagină » Retete » Reteta lunii » Decembrie 2013 » Cupe de Craciun

Cupe de Craciun

Cupe de Craciun
Group Weight / Volume Unit Product
Reteta baza 250 g faina
60 g Soft&Easy
150 g Zela Creme
60 ml apa
Reteta Caramel 100 g Zeesan Caramel
125 ml apa
500 g Rosette
100 g Miroir Caramel
Reteta Neutral 100 g Zeesan Neutral
125 ml apa
500 g Rosette
5 g Flavour Vanilla
100 g Miroir White
Reteta Mandarin 100 g Zeesan Mandarin
125 ml apa
500 g Rosette
100 g Miroir Neutral
Decor 50 g Pajets Chocolate
60 g Scaldis Dark
100 g fructe
50 g Paletta Coldjel

Ingredientele pentru baza se mixeaza cu paleta timp de 8-10 minute la viteza medie. Compozitia se toarna in tava cu posul prevazut cu sprit si se da la cuptor timp de 8-10 minute la temperatura de 200° C. Sarlotele se obtin prin mixarea usoara  a Zeesan-ului dizolvat in apa cu Rosette spumata.  Se toarna in forme si se da la rece pentru minim 24 de ore. Dupa racire, se scoat din forme, se imbraca fiecare forma  cu Miroir-ul recomandat  si se aplica pe baza. La final se decoreaza. Pentru mentinerea prospetimii, fructele se dau cu o pelicula de Paletta Coldjel.

Sari la conţinut | Sari la navigare