Prima pagină » Retete » Reteta lunii » Decembrie 2014 » Tort de Craciun

Tort de Craciun

Tort de Craciun
Group Weight / Volume Unit Product
Baza 0,770 kg aluat fraged
0,560 kg Almond Paste
Compozitie Genoise 0,700 kg Genoise Classic
0,700 kg ou
Umplutura de fructe 0,560 kg Fruit Filling Blueberry
Crema de afine 0,150 kg Zeesan Neutral
0,175 L apa
0,400 kg Rosette
0,175 kg Fruit Filling Blueberry
Crema de branza 0,350 kg Zeesan Curd Cheese
0,700 L apa
0,700 kg Rosette
Decor 1,050 kg Miroir White
0,105 kg Decoratiuni de ciocolata Dobla
0,350 kg Fructe de padure proaspete

Se aseaza ca baza cate 0,110 kg aluat fraged in 7 forme de tarta cu diametrul de 150 cm. Se intinde cate un strat de 0,080 kg de Almond Paste. Formele se introduc in cuptor si se coc la temperatura de 180 °C, timp de 25 de minute. Dupa coacere, in fiecare tava se adauga cate 0,200 kg compozitie Genoise Classic (se obtine prin mixarea ingredientelor timp de 5 minute la viteza medie). Se reintroduc tavile in cuptor pentru 20 de minute, la temperatura de 180 °C. Dupa coacere si racire, se adauga in strat subtire cate 0,080 kg Umplutura de fructe si 0,120 kg Crema de afine. Se da la rece pentru 1 ora si apoi se adauga cate 0,250 kg Crema de branza si se da iar la rece pentru o ora. La final se imbraca in Miroir White si se decoreaza.

Sari la conţinut | Sari la navigare