Prima pagină » Retete » Reteta lunii » Februarie 2013 » Inimioare de Sf. Valentin/Dragobete

Inimioare de Sf. Valentin/Dragobete

Inimioare de Sf. Valentin/Dragobete
Group Weight / Volume Unit Product
Reteta Baza 150 g Scaldis Dark
Reteta Baza 80 g Hazelnut Krokant
Reteta Baza 80 g Patissier Forest Fruits
Reteta Sarlota 150 g Zeesan Strawberry
Reteta Sarlota 300 g Apa
Reteta Sarlota 500 g Rosette
Decor 300 g Miroir Strawberry
Decor 200 g Scaldis White
Decor 100 g Capsuni
Decor 100 g Paletta Coldjel

Pentru baza se incalzeste Scaldis Dark, se amesteca cu Hazelnut  Krokant si Patissier Forest Fruits, se toarna pe folie de transfer, se decupeaza si se da la rece. 

Sarlota se obtine prin mixarea usoara  a Zeesan-ului dizolvat in apa cu Rosette spumata.  Se toarna in forme si se da la rece pentru minim 24 de ore.  Dupa racire, se scoate din forme, se aplica pe baza  si se decoreaza.

Sari la conţinut | Sari la navigare