Prima pagină » Retete » Reteta lunii » Februarie 2012 » Mini Choux-uri de Paste

Mini Choux-uri de Paste

Mini Choux-uri de Paste
Group Weight / Volume Unit Product
Choux-uri 300 g Yello Total Cold
Choux-uri 415 ml Apa
Sarlota 150 g Zeesan Curd Cheese
Sarlota 300 g Apa
Sarlota 500 g Rosette
Sarlota 5 g Flavour Vanilla
Decor 800 g Fondant
Decor 5 g Colorant
Decor 50 g Scaldis White
Decor 50 g Scaldis Dark
Decor 100 g Miroir Choco
Decor 100 g Fructe
Decor 100 g Paletta Coldjel

Pentru obtinerea choux-urilor se mixeaza ingredientele cu paleta timp de 10 minute la viteza mare a mixerului.  Compozitia se toarna in forme tubulare si se coace la temperatura de 220°C  timp de 15 - 20 de minute. Sarlota se obtine prin mixarea usoara  a Zeesan-ului dizolvat in apa cu  Rosette  semispumata. Dupa racire, choux-rile se umplu cu Sarlota si se dau la rece pentru minim o ora. La final, se glaseaza cu Fondant colorat si alb si se decoreaza.

Sari la conţinut | Sari la navigare