Briosa Caramel


Group | Weight / Volume | Unit | Product |
---|---|---|---|
Aluat | 1000 | g | faina |
Aluat | 100 | g | Korent Classic Panettone |
Aluat | 220 | g | zahar |
Aluat | 80 | g | drojdie |
Aluat | 15 | g | sare |
Aluat | 80 | g | Zela Creme |
Aluat | 450 | ml | apa |
Umplutura | 300 | g | Patissier Apple |
Umplutura | 150 | g | Filling Caramel |
Decor | 100 | g | Mont Blanc |
Pentru obtinerea aluatului se malaxează ingredientele, cu excepţia Zela Creme, timp de 4-5 minute la prima viteza, apoi 4-5 minute la viteza a doua, pana la obtinerea unui aluat bine dezvoltat. Zela Creme se adauga in ultimile 2-3 minute de malaxare. Aluatul se lasa la odihna timp de 10 minute, apoi se divizeaza la 80 g, se modeleaza rotund si se lasa la predospit timp de 10 minute. Se modeleaza final sub forma rotunda si se da la dospitor pentru 30-40 de minute. Spre finalul dospirii, mijlocul fiecarei forme se aplatizeaza cu degetul, lasand crescute doar marginile acestora si se adauga in centrul fiecarei forme cate 20 g de umplutura. Coacerea se realizeaza la temperatura de 220°C timp de 12 minute. Dupa coacere se decoreaza cu Mont Blanc.