Prima pagină » Retete » Reteta lunii » Iunie 2013 » Desert bavarez

Desert bavarez

Desert bavarez
Group Weight / Volume Unit Product
Reteta baza 500 g Genoise Caramel
Reteta baza 500 g ou
Reteta Sarlota 200 g Zeesan Caramel
Reteta Sarlota 250 g apa
Reteta Sarlota 1000 g Rosette
Decor 100 g Miroir Caramel
Decor 60 g Scaldis White
Decor 60 g Scaldis Dark
Decor 100 g fructe
Decor 100 g Paletta Coldjel

  Ingredientele pentru baza se mixeaza timp de 8-10 minute la viteza mare. Compozitia se toarna in tava tapetata cu hartie de copt si se introduce in cuptor. Coacerea se realizeaza la temperatura de 200-220°C, timp de 3-5 minute. Dupa racire se decupeaza cu o forma circulara.  Sarlota se obtine prin mixarea usoara  a Zeesan-ului dizolvat in apa cu Rosette spumata.  Se toarna in forme si se da la rece pentru minim 24 de ore.  Dupa racire, se scoate din forme, se aplica pe baza si se decoreaza. Pentru mentinerea prospetimii, fructele se dau cu o pelicula de Paletta Coldjel.

Sari la conţinut | Sari la navigare