Prima pagină » Retete » Reteta lunii » Iunie 2014 » Clatite umplute cu cirese

Clatite umplute cu cirese

Clatite umplute cu cirese
Group Weight / Volume Unit Product
Aluat 0,700 kg PanCake Mix Total
1 L apa
Crema Tiramisu 0,300 kg Zeesan Tiramisu
0,375 L apa
1,500 kg Rosette
Finisare 0,300 kg Scaldis Dark
2 kg Fruit Filling Cherry
0,800 kg Rosette
Decor 0,100 kg Tigarete de ciocolata Dobla

Se amesteca ingredientele pentru aluat pana la omogenizare. Din aluatul rezultat se coc clatite cu dimensiunea de 18 cm.

Crema Tiramisu este obtinuta prin mixarea tuturor ingredientelor; aceasta poate fi folosita la clatite dupa ce s-a racit timp de minim o ora,.

In mijlocul fiecarei clatite se aseaza 0,050 kg Crema Tiramisu, se ruleaza si se taie in doua parti egale. Baza fiecarei jumatati de clatita se imerseaza in Scaldis Dark,se aseaza pe platouri si se umplu cu Fruit Filling Cherry si  Rosette. La final se decoreaza cu decoratiuni de ciocolata tip Tigarete Dobla.

Sari la conţinut | Sari la navigare