Prima pagină » Retete » Reteta lunii » Mai 2012 » Gogoşi americane multicolore

Gogoşi americane multicolore

Gogoşi americane multicolore
Group Weight / Volume Unit Product
Aluat 1000 g făină de grâu tip 650
Aluat 200 g Berlinermix 2000
Aluat 50 g drojdie proaspătă
Aluat 200 g ouă
Aluat 10 g sare
Aluat 320 ml apă
Decor 800 g Fondant
Decor 5 g colornat roz
Decor 50 g Scaldis White
Decor 50 g Scaldis Dark

Se amestecă ingredientele pentru aluat şi se malaxează timp de 4-5 minute la prima viteză şi 4-5 minute la viteza a doua, în funcţie de cantitatea de aluat. Aluatul se lasă la odihnă timp de 10 minute, iar apoi se întinde în foaie şi se decupează la 80 g.  Formele obţinute se dau la dospitor pentru 20 minute. După dospire, se prăjesc la temperatura de 170°C câte un minut pe fiecare parte. După răcire, se glasează cu Fondant colorat şi alb, peste care se dă un grătar de Scaldis White sau Scaldis Dark.

Sari la conţinut | Sari la navigare