Prima pagină » Retete » Reteta lunii » Martie 2012 » Bezele Fistichii

Bezele Fistichii

Bezele Fistichii
Group Weight / Volume Unit Product
Reţetă compoziţie 200 g Bianca Meringue
Reţetă compoziţie 200 g apă
Reţetă compoziţie 200 g zahăr
Reţetă compoziţie 50 g fistic
Reţetă compoziţie 50 g fructe confiate
Reţetă compoziţie 6 g colorant: roşu, verde, portocaliu
Decor 50 g fistic
Decor 50 g fructe confiate

Se mixează Bianca Meringue cu apa şi zahărul timp de 5 minute la viteză mare. La final, se adaugă restul ingredientelor sub mixare uşoară, până la înglobare. Compoziţia obţinută se toarnă cu poşul prevăzut cu dui în tăvile tapetate cu hârtie, se decorează şi se introduce în cuptor. Coacerea se realizează la temperatura de 130°C timp de 50 minute.

Sari la conţinut | Sari la navigare