Panettone

Panettone
Group Weight / Volume Unit Product
Reteta aluat 1000 g faina
100 g Korent Panetone
220 g zahar
60 g drojdie
15 g sare
500 ml apa
10 ml Flavour Rum
80 g Zela Creme
Reteta Umplutura 100 g Pajets Chocolate
100 g stafide
Decor 50 g ou

Se amestecă ingredientele pentru aluat, cu excepţia Zela Creme si  se malaxează timp de 4-5 minute la prima viteză şi 4-5 minute la viteza a doua, în funcţie de cantitatea de aluat. Zela Creme se adaugă în ultimile 2-3 minute de malaxare, iar in ultimul minut se adauga si Umplutura . Aluatul obţinut se lasa la predospit intr-un vas acoperit timp de 45 – 50 de minute. Se  divizează la 550 g si se aseaza in forme. Se lasă la dospit timp de 50-60 de minute.  Inainte de coacere se unge cu ou. Coacerea se realizează la temperatura de 180°C, timp de 30-40 minute. 

Sari la conţinut | Sari la navigare