Prima pagină » Retete » Reteta lunii » Decembrie 2012 » Bagheta fantezie

Bagheta fantezie

Bagheta fantezie
Weight / Volume Unit Product
8000 g făină de grâu tip 650
2000 g Panoplus Nacho
250 g drojdie proaspătă
200 g sare iodată

Se amestecă toate ingredientele și se malaxează până la obținerea unui aluat bine dezvoltat, 6 minute la viteza I-a și 4-5 minute la viteza a II-a . Se lasă aluatul la odihnă 10 minute după care se divizează la 0,350 kg și se premodelează rotund. Se predospește 30-45 de minute pe masă, se modelează aluatul în forma finală, se așează în tăvi si se decorează cu Corn Dressing. Dospirea finală se realizează  timp de 60-70 de  minute. Se crestează spre finalul dospirii. Coacerea se face la 220-230°C timp de 15-20 de minute  în cuptorul cu aburi.

Sari la conţinut | Sari la navigare