Prima pagină » Retete » Reteta lunii » Septembrie 2013 » Toast Gourmet

Toast Gourmet

Toast Gourmet
Weight / Volume Unit Product
1000 g faina de grau
150 g Blend-it!™
2 g Gamma Innov’8
10 g sare
25 g drojdie
20 g Zela Creme
550 ml apa

Se malaxeaza toate ingredientele, cu exceptia mixului Blend-it!™ si Zela Creme, timp de 5 minute la viteza mica si la viteza mare timp de 4-5 minute la viteza mare, pana la  obtinerea unui aluat bine dezvoltat. In ultimile 2 -3 minute de malaxare se aduga Zela Creme si Blend-it!™.  Aluatul obtinut se lasa la relaxat timp de 10 minute, se divizeaza, se modeleaza rotund si se lasa la predospit timp de 5-10 minute. Se modeleza final, se aseaza in tavi si se da  la dospit timp de 45-50 de minute. Dupa dospire se inchid tavile cu capace si se dau la cuptor. Coacerea se realizeaza la temperatura de 220°C timp de 25-30 de minute.

Sari la conţinut | Sari la navigare