Prima pagină » Retete » Reteta lunii » Septembrie 2012 » Prăjitura Pistachio

Prăjitura Pistachio

Prăjitura Pistachio
Group Weight / Volume Unit Product
Reţetă pandişpan 355 g Muffin Conc
Reţetă pandişpan 600 g ulei vegetal
Reţetă pandişpan 600 ml apă
Reţetă pandişpan 600 g zahăr
Reţetă pandişpan 100 g Patissier forest Fruits
Reţetă pandişpan 525 g făină
Reţetă cremă 200 g Zeesan Neutral
Reţetă cremă 280 ml apă
Reţetă cremă 1000 ml Rosette
Reţetă cremă 4 g colorant verde
Decor 80 g Scaldis White
Decor 60 g fistic

Pentru obţinerea pandişpanului, se mixează toate ingredientele cu paleta, timp de 5 minute, la viteza medie. Compoziţia obţinută se toarnă în forme dreptunghiulare, pătrate sau rotunde şi se introduce în cuptor  la temperatura de 175°C timp de 35-40 minute.  Crema se obţine prin mixarea uşoară a Zeesan-ului dizolvat în apă cu Rosette spumată. După răcirea pandişpanului, se aplică pe suprafaţa acestuia crema obţinută, după care se dă la rece pentru minim 4 ore. La final se realizează decorul.

Sari la conţinut | Sari la navigare