Prima pagină » Retete » Retete cofetarie » Minibezele cu ciocolată

Minibezele cu ciocolată

Minibezele cu ciocolată
Group Weight / Volume Unit Product
Bezeaua 0,120 kg Bianca Meringue
Bezeaua 0,120 l apă
Bezeaua 0,180 kg zahăr pudră
Cremă ciocolată 0,200 kg Krem Line Hazelnut
Cremă ciocolată 0,200 kg Rosette (lichidă/spumată)
Cremă ciocolată 0,010 kg aromă Flavour Rum
Decor 0,030 kg Scaldis Dark

Se amestecă Bianca Meringue cu apa si jumatate din cantitatea de zahar pudra si se mixeaza la viteza mare. Se adauga restul de zahar si se continua mixarea inca 5 minute. Compozitia rezultata se toarna cu posul prevazut cu dui, pe tavi tapetate cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza timp de 40 minute la temperature de 90˚C, fara umiditate. Pentru obtinerea cremei se mixeaza ingredientele cu paleta la viteza mica timp de 5 minute. Pe o coaja de bezea se face o avelina de crema, apoi se asaza iar o coaja de bezea. Decorul consta intr-un gratar subtire de Scaldis Dark.

Sari la conţinut | Sari la navigare