Prima pagină » Retete » Retete cofetarie » Prajitura Buturuga

Prajitura Buturuga

Prajitura Buturuga
Group Weight / Volume Unit Product
Foaie 1 kg Genoise de post
Foaie 560 ml apa calda
Foaie 175 ml ulei
Crema Choco 200 g Zela Creme
Crema Choco 150 g Fondant
Crema Choco 150 g Presta Choco
Crema cu visine 200 g Zela Creme
Crema cu visine 150 g Fondant
Crema cu visine 100 g Presta Vanilla
Crema cu visine 100 g Patissier Sour Cherry
Sirop 200 g Flavour Vanilie
Sirop 150 g zahar
Sirop 150 ml apa rece
Decor 100 g Miroir Choco
Decor 100 g Miroir Strawberry
Decor 100 g Miroir White
Decor 50 g Scaldis Dark
Decor 50 g Pajets Chocolate
Decor 50 g Almond Cutting
Decor 100 g capsuni

Pregatire:

  • Foaie - Se mixeaza cu paleta toate ingredientele, la viteza mare a mixerului, timp de 10 minute. Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se introduce la cuptor. Coacerea se realizeaza la temperatura de 200°C, timp de 12 minute.
  • Crema Choco - Se spumeaza Zela Creme cu Fondantul, dupa care se incorporeaza Presta Vanilla.
  • Crema cu visine - Se spumeaza Zela Creme cu Fondantul, dupa care se incorporeaza Presta Vanilla si Patissier Sour Cherry.
  • Sirop - Se fierbe apa cu zaharul, pana ce se obtine un sirop bine legat. La final se adauga Flavour Vanilla.

Dupa racire, foaia se decupeaza cu o forma circulara, se insiropeaza si se suprapun cate trei, unindu-se intre ele cu cele doua creme. Se dau la rece. La final se decoreaza.

Sari la conţinut | Sari la navigare