Prima pagină » Retete » Retete cofetarie » Chec cu ciocolată şi cacao

Chec cu ciocolată şi cacao

Chec cu ciocolată şi cacao
Group Weight / Volume Unit Product
Compoziţia de chec 1,000 kg Vero Extra Cake
Compoziţia de chec 0,500 kg ouă
Compoziţia de chec 0,450 kg ulei
Compoziţia de chec 0,300 kg Pajets Chocolate
Crema de cacao 0,080 kg cacao pudră
Crema de cacao 0,040 kg ulei

Se mixează toate ingredientele  pentru chec, cu excepţia uleiului, timp de 5-6 minute la viteza mare a mixerului, până la omogenizare, după care se adaugă treptat uleiul la viteza mică, timp de 2-3 minute, până la înglobare. La final, se adaugă jumătate din cantitatea de Pajets Chocolate, iar cealată jumătate se utilizează la decor.

Jumatate din masa obţinută se toarnă în tăvi, aproximativ 1/4 din înalţimea tăvii, iar cealaltă jumatate se amestecă cu crema de cacao, omogenizată în prealabil şi se completează compoziţia din tăvi, amestecându-se uşor. Se coace la temperatura de 170°C-180°C timp de 40-45 minute.

Sari la conţinut | Sari la navigare