Chec marmorat


Group | Weight / Volume | Unit | Product |
---|---|---|---|
Compoziţia de chec | 1 | kg | Vero Extra Cake |
Compoziţia de chec | 0.5 | kg | ouă |
Compoziţia de chec | 0.5 | kg | margarină Zela Crème |
Crema de cacao | 0.040 | kg | cacao pudră |
Crema de cacao | 0.020 | kg | ulei |
Se mixează toate ingredientele pentru chec, cu excepţia margarinei, timp de 5-6 minute la viteza mare a mixerului, pâna la omogenizare, după care se adaugă margarina Zela Crème temperată treptat la viteză mică, timp de 2-3 minute, până la înglobare.
¾ din masa obţinută se toarnă în tăvi, aproximativ jumatate din înălţimea tăvii, iar restul de compoziţie se amestecă cu crema de cacao, omogenizată în prealabil şi se completează compoziţia din tăvi, amestecându-se uşor. Se coace la temperatura de 180°C timp de 40 minute.