Prima pagină » Retete » Retete cofetarie » Chec marmorat

Chec marmorat

Chec marmorat
Group Weight / Volume Unit Product
Compoziţia de chec 1 kg Vero Extra Cake
Compoziţia de chec 0.5 kg ouă
Compoziţia de chec 0.5 kg margarină Zela Crème
Crema de cacao 0.040 kg cacao pudră
Crema de cacao 0.020 kg ulei

Se mixează toate ingredientele pentru chec, cu excepţia margarinei, timp de 5-6 minute la viteza mare a mixerului, pâna la omogenizare, după care se adaugă margarina Zela Crème temperată  treptat la viteză mică, timp de 2-3 minute, până la înglobare.

¾ din masa obţinută se toarnă în tăvi, aproximativ jumatate din înălţimea tăvii, iar restul de compoziţie se amestecă cu crema de cacao, omogenizată în prealabil şi se completează compoziţia din tăvi, amestecându-se uşor. Se coace la temperatura de 180°C timp de 40 minute.

Sari la conţinut | Sari la navigare