Prima pagină » Retete » Retete cofetarie » Cheesecake

Cheesecake

Cheesecake
Group Weight / Volume Unit Product
Foaie 100 g Zela Creme 70
Foaie 35 g Soft and Easy
Foaie 135 g faina 480
Foaie 20 ml apa rece
Foaie 2 g sare
Foaie 16 g zahar pudra
Foaie 100 g lamaie rasa
Crema de branza 300 g Cheeskrem
Crema de branza 5 g Flavour Lemon
Crema de branza 700 g branza Mascarpone
Crema de branza 300 g oua
Crema de branza 500 ml apa rece
Crema de branza 200 g zahar
Glazura de fructe 200 g Paletta Patisiere Forest
Decor 300 g Fruit Filling Strawberry

Foaia:

Se malaxeaza ingredientele timp de 2 - 3 minute la prima viteza si 4 - 5 minute la viteza a doua, exceptie facand Zela Creme, care se adauga spre sfarsitul malaxarii. Se obtine un aluat bine malaxat ,care se lasa la odihna timp de 5- 10 minute.

Crema de branza:

Se mixeaza Cheesekrem cu apa timp de 2-3 minute la viteza medie, apoi se adauga restul ingredientelor , mixandu-se la viteza medie, pana la omogenizare.

Decorare:

Aluatul de tarta se intinde in foaie subtire, se aseaza ca baza intr-o tava rotunda cu peretii mai inalti, sau o forma de tort cu diametrul de 24 cm, se imbraca si peretii tavii, iar la sfarsit se adauga Crema de branza si se da la cuptor. Coacerea se realizeaza la temperatura de 130° C , timp de 30- 40 minute. Dupa racire, se aplica pe suprafata in strat subtire, Glazura de fructe. La final se decoreaza cu Fruit Filling Strawberry.

Sari la conţinut | Sari la navigare