Prima pagină » Retete » Retete cofetarie » Minitartă Toffee

Minitartă Toffee

Minitartă Toffee
Group Weight / Volume Unit Product
Coji de tartă 0,050 kg făină
Coji de tartă 0,030 kg Cookiemix
Coji de tartă 0,020 kg zahăr tos
Coji de tartă 0,040 kg Zela Creme (70 sau 80)
Crema toffee 0,050 kg Krem Line Toffee
Crema toffee 0,050 kg Rosette (lichidă/spumată)
Decor 0,030 kg Scaldis White

Cojile de tartă: zahărul şi margarina se mixează cu paleta până când se topeşte zahărul. Se adaugă făina şi Cookiemix-ul şi se mixează la viteza mică, timp de 5 minute. Se dă la rece 3-4 ore. Aluatul fraged se rupe în bucăţi mici şi se modelează în interiorul formelor speciale de minitarte. Se coace 15-20 minute la temperatura de 180˚C.

Ingredientele pentru cremă se spumează cu paleta la viteză mică timp de 5 minute. Cojile se umplu cu un poş prevăzut cu dui, iar ca decor se foloseşte Scaldis White ras.

 

Sari la conţinut | Sari la navigare