Prima pagină » Retete » Retete cofetarie » Minitartă Choco

Minitartă Choco

Minitartă Choco
Group Weight / Volume Unit Product
Coji de tartă 0,050 kg făină
Coji de tartă 0,030 kg Cookiemix
Coji de tartă 0,020 kg zahăr tos
Coji de tartă 0,040 kg Zela Creme (70 sau 80)
Crema de ciocolată 0,050 kg Krem Line Toffee
Crema de ciocolată 0,050 kg Rosette (lichidă/spumată)
Decor 0,020 kg Almond Cutting

Cojile de tartă: zahărul şi margarina se mixează cu paleta până când se topeşte zahărul. Se adaugă făina şi Cookiemix-ul şi se mixează la viteza mică, timp de 5 minute. Se dă la rece 3-4 ore. Aluatul fraged se rupe în bucăţi mici şi se modelează în interiorul formelor speciale de minitarte. Se coace 15-20 minute la temperatura de 180˚C.

IIngredientele pentru cremă se spumează cu paleta la viteza mică timp de 5 minute. Cojile se umplu cu un poş prevăzut cu dui, iar ca decor se folosesc fulgi de migdale Almond Cutting.

 

Sari la conţinut | Sari la navigare