Prima pagină » Retete » Retete cofetarie » Coşuleţe cu cremă de brânză şi fructe

Coşuleţe cu cremă de brânză şi fructe

Coşuleţe cu cremă de brânză şi fructe
Group Weight / Volume Unit Product
Coşuleţe 1 kg făină
Coşuleţe 0,005 kg Gamma Forte
Coşuleţe 0,015 kg sare
Coşuleţe 0,6 kg Zela Pastry
Coşuleţe 0,1 kg zahăr
Crema 0,5 kg Cheesekrem
Crema 1 l apă rece
Crema 0,6 l Rosette
Decor 0,2 kg Scaldis White
Decor 2 kg fructe proaspete de sezon
Decor 0,2 kg Paletta Coldjel

Se frământă aluatul pentru foietaj din materiile prime de mai sus în care se încorporează margarina. După turări şi împachetari specifice aluatului foietat, se întinde foaie de lucru cu grosimea de 3mm din care se decupează cercuri cu diametrul de 8-10 cm. Fiecare bucată de aluat se unge cu apă pe o parte, apoi se pudrează cu zahăr tos şi se aşează pe o formă de savarină pe exteriorul acesteia, astfel incat sa fie imbracata in aluat. Coacerea are loc la 220° C  timp de 15 min. După răcire se ung în interior cu ciocolată albă topită, apoi se umplu cu crema de branză şi se decorează cu fructe proaspete glasate în prealabil cu  jeleu neutru la rece.

Sari la conţinut | Sari la navigare