Rețete Rețete

Festivalul cremelor

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Reţetă şarlotă 250 g Tom P Special
Reţetă şarlotă 150 g Zeesan Neutral
Reţetă şarlotă 700 ml lapte
Reţetă şarlotă 900 ml Rosette
Reţetă şarlotă 300 g Frutaline Apricot
Decor 500 ml lapte
Decor 185 g Tom P Special
Decor 6 g colorant roz
Decor 300 g fructe de sezon si/sau fructe exotice

Mod de lucru

Se mixează toate ingredintele, mai puţin Frutaline Apricot,  timp de 5 minute la viteza medie. La sfârşit se adaugă şi Frutaline Apricot sub mixare uşoară. Compoziţia se toarnă în formă şi se dă la rece pentru minim 4 ore. După răcire se scoate din formă şi se realizează decorul.

Festivalul cremelor