Prima pagină » Retete » Retete cofetarie » Prăjitură Diplomat

Prăjitură Diplomat

Prăjitură Diplomat
Group Weight / Volume Unit Product
Foile de ruladă 0,3 kg Genoise ES
Foile de ruladă 0,3 kg ouă
Şarlota 0,1 kg Zeesan Diplomat
Şarlota 0,130 l apă
Şarlota 0,210 kg sirop din compotul de ananas
Şarlota 0,5 kg frişcă Rosette (spumată)
Şarlota 0,230 kg ananas bucăţi din compot
Şarlota 0,01 kg aromă Flavour Vanilla
Decorul 0,3 kg frişcă spumată Rosette

Foile de ruladă:

Se mixează componentele cca. 8-10 minute la viteză mare. Se întinde compoziţia obţinută într-o tavă de cofetărie cu hârtie de copt şi se coace la 200-220°C,timp de 5 minute.

Şarlota:

Zeesan-ul Diplomat se dizolvă în apă, apoi se adaugă siropul din compotul de ananas, aroma Flavour Vanilla şi frişca Rosette (spumată). Se întinde şarlota pe toată suprafaţa foii de ruladă. Ananasul tăiat în bucăţi mici se aşează pe toată suprafaţa şarlotei, apoi se rulează foaia şi se dă la rece minim 30 minute.

Decorul:

Se ornează rulada diplomat cu frişca Rosette (spumată) şi se porţionează.
După prefrinţe se poate decora cu: cireşe confiate, fulgi de migdale Almond Cutting, Dark Chocolate, Pajets Chocolate, etc.

 

 

Sari la conţinut | Sari la navigare