Retete
Prajitura Kiwi

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Blat 100 g Genoise Caramel
Blat 100 g oua
Crema de ciocolata alba 80 g Arabesque Blanc 20
Crema de ciocolata alba 160 g Rosette
Crema cu Kiwi 80 g Arabesque Blanc 29
Crema cu Kiwi 160 g Rosette
Crema cu Kiwi 100 g Farcitura Kiwi
Umplutura Kiwi 50 g Farcitura Kiwi
Decor 100 g Miroir Dense Aroma Lime

Mod de lucru

    Blat

    Se mixeaza cele doua ingrediente timp de 5 minute la viteza mare si se toarna intr-o forma dreptunghiulara 9/40 si se coace la temperatura de 220°C, timp de 4-5 minute.

    Crema de ciocolata alba

     Se incalzeste frisca, se adauga Arabesque Blanc 29 si se omogenizeaza.

    Crema cu Kiwi

    Se incalzeste frisca,se adauga Arabesque Blanc 29 si se omogenizeaza. Dupa racire se adauga Farcitura Kiwi.

    Decor

    Se aseaza in strat uniform Crema de ciocolata alba intr-o forma speciala cu suprafat circulara. Se insereaza Umplutura Kiwi, se adauga Crema cu Kiwi in strat uniform, iar lafinal se aplica blatul copt si racit. Se da la rece pentru minim 2 ore. Dupa racire se scoate prajitura din forma si se imbraca suprafata in Miroir Dense Aroma Lime. La final se portioneaza si se decoreaza.