Prima pagină » Retete » Retete cofetarie » Tartă rustică cu fructe de pădure

Tartă rustică cu fructe de pădure

Tartă rustică cu fructe de pădure
Group Weight / Volume Unit Product
Reţetă pentru tartă 120 g Soft & Easy
Reţetă pentru tartă 300 g Zela Creme 80%
Reţetă pentru tartă 500 g făină de grâu
Reţetă pentru tartă 80 ml apă
Reţetă pentru tartă 30 g lămâie rasă
Reţetă pentru tartă 200 g zahăr pudră
Reţetă pentru cremă 500 ml apă
Reţetă pentru cremă 500 g brânză de capră
Reţetă pentru cremă 500 g lapte
Reţetă pentru cremă 500 g Tom P Special
Reţetă pentru cremă 500 g ouă
Decor 500 g fructe de pădure
Decor 100 g Palleta Coldjel

Pentru obţinerea aluatului se mixează cu paleta toate ingredientele timp de 4 minute la viteza mică. Aluatul obţinut se întinde şi se aşează ca bază, într-o formă circulară cu diametrul de 18 cm. Pentru realizarea cremei se mixează toate ingredientele la viteza medie, timp de 4-5 minute, până la omogenizare. Compoziţia obţinută se toarnă în formă circulară şi se introduce la cuptor. Coacerea se realizează la temperatura de 160°C timp de 20-25 minute. După răcire se scoate din formă, se decorează cu fructe, iar la final se aplică o peliculă de Paletta Coldjel.

Sari la conţinut | Sari la navigare