Retete
Tort cu ciocolata

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Blat 300 g Genoise Caramel
Blat 300 g ouă
Crema de ciocolata 100 g Arabesque 72
Crema de ciocolata 150 g Rosette
Crema de ciocolata 50 g Patissier Sour Cherry
Crema de frisca 200 g Rosette
Crema de frisca 100 g Patissier Sour Cherry
Sirop 200 ml apa
Sirop 60 g zahar
Sirop 5 g Flavour Rum
Decor 300 g Miroir Choco
Decor 50 g Bianca Meringue
Decor 50 ml apa
Decor 25 g zahar pudra
Decor 50 g Arabesque 58

Mod de lucru

    Blat

    Se mixeaza ingredientele timp de 10 minute, la viteza mare. Compozitia se toarna in intr-o forma circulara si se coace la 180°C timp de 45 minute.

    Crema de ciocolata

    Se topeste pe Baian Marie Arabesque 72, se adauga Rosette si Patissier Sour Cherry

    Crema de frisca

    Se spumeaza Rosette si se amesteca neomogen cu Patissier Sour Cherry.

    Decor

    Se spumeaza Bianca Meringue cu zaharul si apa, timp de 10 minute, iar apoi se amesteca cu Arabesque topita.