Retete
Tort cu fructe

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Blat 300 g Genoise Cacao
Blat 300 g ouă
Cremă de fructe 100 g Panna Cotta
Cremă de fructe 200 g Rosette
Cremă de fructe 50 g Fruit Filling Strawberry
Sirop 200 ml apă
Sirop 60 g zahăr
Sirop 5 g Flavour Vanilla
Decor 150 g Rosette
Decor 75 g Almound Cutting
Decor 70 g fructe proaspete
Decor 10 g Curls Dark
Decor 50 g Miroir Neutral

Mod de lucru

    Blat: 

    Se mixeaza ingredientele timp de 7 minute, la viteza mare. Compozitia se toarna intr-o forma circulara si se coace la 180°C timp de 45 minute.

    Crema cu fructe:

    Se spumeaza Rosette timp de 3 minute, iar apoi se amesteca cu Panna Cotta si Fruit Filling Strawberry, pana la omogenizare.