Prima pagină » Retete » Retete cofetarie » Tort cu zmeura

Tort cu zmeura

Tort cu zmeura
Group Weight / Volume Unit Product
Blat 200 g Genoise Cacao ES
Blat 200 g oua
Crema de ciocolata 150 g Arabesque Lait 34
Crema de ciocolata 450 g Rosette
Crema cu fructe 100 g Farcitura Raspberry
Crema cu fructe 150 g Arabesque Blanc 29
Crema cu fructe 150 g Panna Cotta
Crema cu fructe 300 g Rosette
Sirop 500 g zahar
Sirop 1 l apa rece
Decor 200 g Miroir Dense Aroma Afine

Blat:

Se mixeaza cele doua ingrediente timp de 5 minute la viteza mare. Se toarna compozitia intr-o forma circulara de tort. Compozitia se coace la temperatura de 180°C, timp de 35-40 de minute.

Crema de ciocolata:

Se incalzeste 0,150 kg Rosette, se aduga Arabesgue si se omogenizeaza. Dupa racire se adauga 0,300 kg Rosette semispumata.

Crema de fructe:

Se topeste Arabesque, se adauga Panna Cotta,spumata si se amesteca pana la omogenizare.La final se incorporeaza usor Rosette semispumata si Farcitura Raspberry.

Pregatire:

Dupa racire, se imparte blatul in 2 parti egale. Se insiropeaza blatul de la baza, se adauga Crema de ciocolata in strat uniform, se acopera cu al doilea blat, se insiropeaza si se intinde de Crema cu fruct, in care se si imbraca tortul. Se da la rece pentru minim 2 ore. La final se imbraca intr-un strat subtire de Miroir Dense Aroma Afine si se decoreaza.

Sari la conţinut | Sari la navigare