Tort Lime

Tort Lime
Group Weight / Volume Unit Product
Blat 200 g Zeesan Neutral
Blat 200 g oua
Crema Lime 100 g Zeesan Neutral
Crema Lime 300 g Rosette
Crema Lime 100 g Fruit Filling Lemon Cream
Crema Lime 100 ml apa rece
Crema White 150 g Panna Cotta
Crema White 150 g Rosette
Sirop 10 g Aromapol Lemon Flavour
Sirop 100 g zahar
Sirop 300 ml apa rece
Decor 150 g Miroir Dense Aroma Lime

Blat:

Se mixeaza ingredientele timp de 7-8 minute la viteza mare si 1 minut la viteza mica. Se toarna compozitia intr-o forma circulara si se da la cuptor. Coacerea se realizeaza la temperatura de 180° C, timp de 35-40 de minute.

 Crema Lime

Se dizolva Zeesan Neutral in apa, se aduga restul ingredientelor si se amesteca pana la omogenizare.

Crema White

Se amesteca cele doua in grediente si se mixeaza pana se obtine un compus cremos.

Sirop

Se fierbe apa cu zaharul, iar la final se adauga Aromapol Lemon Flavour.

Decor

Dupa racire, blatul se imparte in trei parti egale. Se insiropeaza blatul de la baza, se intinde Crema White in strat uniform, se adauga blat, se insiropeaza, se aplica un strat de Crema Lime egal cu cel White si se aseaza ultimul blat insiropat. Se imbraca imbraca tortul in Crema Lime ramasa si se da la rece pentru minim o ora. Dupa racire,se imbraca intr-un strat subtire de Miroir DenseAroma Lime si se decoreaza.

Sari la conţinut | Sari la navigare