Prima pagină » Retete » Retete cofetarie » Visul Caiselor

Visul Caiselor

Visul Caiselor
Group Weight / Volume Unit Product
Reţetă blat 355 g Muffin Conc
Reţetă blat 600 g ulei vegetal din floarea sorelui
Reţetă blat 525 g făină de grâu
Reţetă blat 600 ml apă
Reţetă blat 600 g zahăr
Cremă 200 g Paletta Apricot
Cremă 200 g ouă
Cremă 200 g Krem Line White Choco
Decor 50 g Scaldis Dark

Pentru obţinerea blatului, se mixează timp de 5 minute, cu paleta, la viteză medie, toate ingredientele. Compoziţia obţinută se toarnă în forme şi se introduce în cuptor. Coacerea se realizează la temperatura de 175°C timp de 35-40 minute. Pentru cremă, se mixează  ingredietele până la omogenizare şi se fierbe amestecul la  Bain Marie până devine uşor consistent. După răcire, se glasează blatul şi se realizează decorul.

Sari la conţinut | Sari la navigare