Prima pagină » Retete » Retete patiserie » Gogosi americane multicolore

Gogosi americane multicolore

Gogosi americane multicolore
Group Weight / Volume Unit Product
Aluat 1000 g faina de grau tip 650
200 g Berlinermix 2000
50 g drojdie proaspata
200 g oua
10 g sare
320 ml apa
Decor 800 g Fondant
5 g colorant roz
50 g Scaldis White
50 g Scaldis Dark

Se amesteca ingredientele pentru aluat si se malaxeaza timp de 4-5 minute la prima viteza si 4-5 minute la viteza a doua, in functie de cantitatea de aluat. Aluatul se lasa la odihna timp de 10 minute, iar apoi se intinde in foaie si se decupeaza la 80 g.  Formele obtinute se dau la dospitor pentru 20 minute. Dupa dospire, se prajesc la temperatura de 170 °C cate un minut pe fiecare parte. Dupa racire, se glaseaza cu Fondant colorat si alb, peste care se pune Scaldis White sau Scaldis Dark.

Sari la conţinut | Sari la navigare