Prima pagină » Termeni şi condiţii de utilizare » Termeni şi condiţii de utilizare

Termeni şi condiţii de utilizare

Declaraţie de confidenţialitate

Apreciem interesul dumneavoastră pentru produsele noastre şi pentru vizitarea acestui site.
Noi credem că este important ca dumneavoastră să nu vă faceţi niciun fel de griji în legătură cu vizitarea acestui website, deoarece dorim să vă informăm ce se întâmplă cu datele dumneavoastră personale pe care ni le veţi putea oferi.


Orice date personale pe care ni le furnizaţi, incusiv adresa dumneavoastră de e-mail, vor fi tratate precum urmează:

  • Suntem în măsură să protejăm orice informaţii personale pe care ni le trimiteţi după ce vor trece de firewall, respectiv după ce ajung la noi prin e-mail. Vă rog să aveţi acest lucru în vedere când ne trimiteţi informaţiile personale.
  • Informaţiile pe care ni le furnizaţi cu scopul de a obţine anumite informaţii de la noi (de exemplu solicitarea de informaţii despre produsele noastre) le vom stoca cu scopul de a vă răspunde solicitării făcute.
  • Vom folosi informaţiile stocate pentru analize intene cu scopul de a ne ajuta să îmbunătăţim website-ul.
  • În completare, aceste informaţii le vom mai putea folosi pentru a vă ţine la curent cu noutăţile legate de Rotunda Românească şi produsele legate de aceasta. Pe de altă parte, dumneavoastră veţi putea să ne transmiteţi dacă nu sunteţi de acord cu acest lucru în momentul în care ne veţi trimite informaţiile. Dacă nu mai doriţi ca noi să vă utilizăm informaţiile, vă rugăm să ne anunţaţi.
  • Nu vom vinde sau nu vom face publice datele dumneavoastră personale către terţi care nu sunt parte din proiectul Rotunda Românească sau nu sunt partenerii noştri direcţi.
  • Site-ul nostru poate să conţină link-uri către website-uri non Rotunda Românească. În această situaţie nu ne putem asuma nicio răspundere pentru condiţiile de confidenţialitate ale acelor site-uri.


Drepturi de autor
Acest web site este protejat de legea drepturilor de autor. Site-ul poate conţine informaţii confidenţiale şi/sau protejate de legea proprietăţii intelectuale. Orice utilizare a informaţiilor incluse aici parţială sau totală este interzisă fără acordul scris al nostru. Vă mulţumim pentru cooperare.

 
Răspundere
Nu suntem responsabili pentru orice daune care decurg sau care rezultă din utilizarea directă sau indirectă a site-ului sau a informaţiilor puse la dispoziţie pe sau prin intermediul site-ului. Nu ne asumăm nicio răspundere pentru eventuale pagube pe care le-ar putea provoca o potenţială întrerupere a acestui website, cauzate de erori tehnice, chiar dacă erorile sunt calificate ca “eroari grave“, viruşi sau alte elemente îngrijorătoare, sau prin consultarea sau utilizarea website-urilor (de ex. prin intermediul link-urilor) sau a informaţiilor mai vechi. Nu suntem răspunzători pentru comunicaţiile electronice efectuate prin intermediul site-ului (de ex. e-mail-uri) şi nici pentru interceptările sau manipulările de către terţi cu privire la aceste comunicaţii.
Orice utilizare a informaţiilor disponibile pe sau prin intermediul site-ului sunt pe riscul dumneavoastră total. În consecinţă, sunteţi răspunzător pentru oricare dintre alegerile dumneavoastră făcute pe baza informaţiilor disponibile pe sau prin intermediul site-ului.
Vă rugăm să luaţi toate măsurile de precauţie pentru a proteja echipamentul dumneavoastră de lucuru de a fi afectat de viruşi, bug-uri, troieni etc. Nu putem garanta compatibilitatea echipamentelor dumneavoastră cu fişierele care fac parte din sau sunt prezente pe site, sau orice accesibilitate a acestor elemente.

Prin utilizarea acestui site, acceptaţi practicile descrise în declaraţia de confidenţialitate. Vom putea să modificăm aceaste politici, însă modificările, dacă vor fi făcute, vor fi postate şi schimbările se vor aplica numai activităţilor şi informaţiilor care le preced, nu retroactiv.

Dacă sunteţi interesaţi mai în detaliu cu privire la politica noastră de confidenţialitate sau aveţi orice fel de întrebare legată de datele dumneavostră de contact, vă rugăm să ne contactaţi. aici

Sari la conţinut | Sari la navigare