Prima pagină » Stiri Zeelandia

Stiri Zeelandia

Aici puteti gasi cele mai noi informatii cu privire la activitatea companiei.

Dragostea e mai dulce cu ciocolata Arabesque!

Ciocolata, deşi are o istorie de peste 4000 de ani, este şi în prezent cel mai apreciat produs de cofetărie. Mult timp considerată un produs de lux, a devenit în prezent un veritabil mijloc de comunicare nonverbala. Oferind ciocolată de calitate, putem spune de o mie de ori mai bine: "Mulţumesc!", "Felicitări!" sau "La mulţi ani!". Însă în luna februarie, vom spune clar: “Te iubesc!”. Arabesque este o ciocolată de calitate superioară care se topeşte rapid, este uşor de pus în aplicare şi conferă un gust excelent, totul concretizat într-un produs finit complex şi strălucitor.

Dragostea e mai dulce cu ciocolata Arabesque! - Citeşte mai mult...

Soluţii artizanale de la Zeelandia!

Suntem continuu preocupaţi de tendinţele de consum, iar acestea ne indică faptul că din ce în ce mai mulţi clienţi caută produse artizanale. Astfel, brutarii trebuie să se diferenţieze şi să creeze cu ajutorul ingredientelor autentice. Zeelandia vă propune un cozonac cu plămadă, cu lapte şi ouă şi cu umplutură cu nucă din belşug. Gustul bun se construieşte cu efort, procesele lente dezvoltând bogăţia de arome din cozonacii cu nucă sau cu ciocolată de la Zeelandia.

Soluţii artizanale de la Zeelandia! - Citeşte mai mult...

Zeelandia vă prezintă universul ciocolatei!

Obţinerea de rezultate sigure în lucrul cu ciocolata necesită măiestrie. Nu numai că avem o cunoaştere aprofundată a ciocolatei, dar înţelegem şi modul în care ciocolata interacţionează cu alte ingrediente, într-o mare varietate de aplicaţii de patiserie, cofetărie şi bombonerie. Acest aspect permite clienţilor noştri să introducă pe piaţă noi aplicaţii şi să obţină rezultate excelente de fiecare dată.

Zeelandia vă prezintă universul ciocolatei! - Citeşte mai mult...

Zeelandia te pregateste de scoala!

În această toamnă Zeelandia vă propune o serie de gustări delicioase care nu trebuie să lipsească din ghiozdanul fiecărui şcolar. Fie că este vorba de deliciosul Batonul copilăriei sau de savuroasele Muffinsuri vesele, aceste gustări vor fi apreciate atât de părinţi, cât şi de micii şcolari!

Zeelandia te pregateste de scoala! - Citeşte mai mult...

Farcitura – decorul ideal pentru o îngheţată delicioasă

Cauţi soluţia pentru decorarea îngheţatei indiferent de anotimp şi de preferinţe? Uimeşte-ţi clienţii cu noua glazură la rece Farcitura, cu 20% piure de fructe, într-o sortimentaţie deosebită: - exoticele: kiwi şi fructul pasiunii - consacratele: căpşuni şi zmeură

Farcitura – decorul ideal pentru o îngheţată delicioasă - Citeşte mai mult...

Zeelandia Chocolate

Oferind ciocolată de calitate putem spune de o mie de ori mai bine "Mulţumesc!", "Felicitări!" sau "La mulţi ani!". Însă în luna februarie, vom spune clar “Te iubesc!”.

Zeelandia Chocolate - Citeşte mai mult...

Zeelandia te pregateste de scoala!

Ca in fiecare an, la mijlocul lui Septembrie suna clopotelul. Cand pregatesti ghiozdanul celor mici nu trebuie sa uiti de gustarea dintre ore.

Zeelandia te pregateste de scoala! - Citeşte mai mult...

Painea Silueta

Pâine cu făină integrală de grâu şi seminţe. Painea Silueta are cu 50% mai puține glucide, 100% gust, este bogata in fibre si poate fi indrodusă în cadrul dietelor bazate pe consumul redus de glucide!

Painea Silueta - Citeşte mai mult...

Torturi delicioase pentru veri calduroase

Torturile sunt deserturile vedetă in această perioadă. Pentru a veni în întâmpinarea clienţilor, Zeelandia oferă solutii de torturi dintre cele mai variate, pentru orice eveniment.

Torturi delicioase pentru veri calduroase - Citeşte mai mult...

Fii pregătit de vară cu soluţiile oferite de linia de produse Genoise

Genoise - o gamă flexibilă de mixuri pulverulente pentru blaturi de tort, foi de ruladă şi prăjituri, pandişpan, şi în varianta de post sau cu prospeţime îndelungată

Fii pregătit de vară cu soluţiile oferite de linia de produse Genoise - Citeşte mai mult...

GastroPan - ediția 2016

Cel mai mare eveniment autohton ce expune ultimele inovaţii din panifciaţie, cofetărie şi gastronomie se desfăşoară în perioada 7-9 aprilie la Centrul Expo President din Târgu Mureş.

GastroPan - ediția 2016 - Citeşte mai mult...

Oferta speciala de Paste

In luna aprilie am lansat oferta speciala de Paste

Oferta speciala de Paste - Citeşte mai mult...

Traditiile de Paste sustinute de Zeelandia

Indiferent de specificul zonei, ca este pasca, cozonac tradiţional sau beigli, Zeelandia sprijina brutarii si patiserii in realizarea unor specialitati din aluaturi dulci care sa fie puse la loc de cinste si apreciate de toti membrii familiei.

Traditiile de Paste sustinute de Zeelandia - Citeşte mai mult...

Cocos Krem si Cacao Krem - umpluturile termostabile remarcabile, pentru produse de invidiat si clienti satisfacuti

Dovedite a fi chiar de la recenta lansare un succes, Cocos Krem si Cacao Krem se impun in continuare ca fiind produse de referinta in domeniul patiseriei si al cofetariei, datorita calitatii si caracteristicilor exceptionale.

Cocos Krem si Cacao Krem - umpluturile termostabile remarcabile, pentru produse de invidiat si clienti satisfacuti - Citeşte mai mult...

In 2015 continuam sa va aducem produse si concepte noi

Deviza noastra, “Cream posibilitati”, ne ghideaza in continua cercetare si creare de oportunitati de afaceri pentru clientii nostri. De asemenea, prin produsele si serviciile oferite, ne ajutam partenerii sa exploreze si noi segmente de piata.

In 2015 continuam sa va aducem produse si concepte noi - Citeşte mai mult...

Grande Pano

Zeelandia face cea mai buna recomandare pentru faina din recolta 2014, bazata pe analiza stiintifica

Grande Pano - Citeşte mai mult...

Cozonacul meu cu nuca

Solutia completa pentru fabricarea unui cozonac cu eticheta curata

Cozonacul meu cu nuca - Citeşte mai mult...

Cake on Stick

Conceptul unic de prajitura ce poate fi savurata oriunde si oricand

Cake on Stick - Citeşte mai mult...

Optimizarea productiei si vanzarilor, la indemana oricarui brutar

Din dorinta de a sprijini clientii si pentru ca acestia sa fie intotdeauna cu un pas inaintea solicitarilor consumatorilor, noi, cei de la Zeelandia, dezvoltam si inovam o gama variata de produse complexe care raspund cerintelor clientilor.

Optimizarea productiei si vanzarilor, la indemana oricarui brutar - Citeşte mai mult...

Invitatie la diversitate, la Sarbatoarea Painii

Zeelandia Romania, prin produsele sale, mai aproape de consumatori la Sarbatoarea Painii de la Cora.

Invitatie la diversitate, la Sarbatoarea Painii - Citeşte mai mult...

Sari la conţinut | Sari la navigare