Bapacho

Bapacho

Află cum poți să iți deschizi un magazin online în 5 min!

Bapacho este despre Brutării, Patiserii și Cofetării.

Este platforma online creată de Zeelandia pentru a sprijini brutarii, patiserii și cofetarii să vândă online.

Avantajele platformei Bapacho:

 

  • Comerciantii, cu sprijinul atent și profesionist al grupului Zeelandia, își pot deschide magazinul online complet gratuit, urmând câțiva pași simpli.
  • Magazinul decide dacă va oferi livrarea la domiciliu sau doar preluarea din magazin. Fiecare artisan are control deplin asupra magazinului său și se poate bucura de o mare flexibilitate pe care i-o oferă Bapacho.
  • Aplicația Bapacho permite consumatorilor să găsească cu ușurință magazine artizanale din apropiere, să plaseze comenzi online, să plătească online sau în magazin și să folosească serviciul de ridicare sau livrare la domiciliu.

Confortul de a comanda online este foarte solicitat, o tendință accelerată de pandemia Covid-19, din cauza carantinelor totale sau parțiale in care consumatorii au întâmpina dificultăți în a cumpăra pâine proaspătă sau produse de patiserie. Bapacho oferă consumatorilor siguranța produselor proaspete fără a sta la coadă, susținând în același timp realitățile locale.

 

Fii pregătit, inregistreaza-te pe Bapacho!

 

Solicită agentului tău mai multe informații sau accesează acest link: Află cum sa iți deschizi un magazin online gratuit!

Bapacho