Prima pagină » Maiele

Maiele

Amore
O gama de maiele lichide pe baza de grau, secara si orz, fermentate. Amore ofera o gama de beneficii pentru gust si textura, reducand semnificativ timpul de productie in brutarie. Maiaua naturala ajuta la stabilizarea produselor finale, permitandu-le sa ramana proaspete pentru cateva zile.
Fermento
Fermento este o gamă nouă şi interesantă de maiele naturale cu note de arome intensificate. Fermento combină gustul şi aroma date de fructele fermentate, maiele, specialităţi de malţ şi arome naturale în produse cu adevarat unice, convenabile, uşor de dozat, care adaugă gust şi textură unor game largi de produse de panificaţie. Deoarece sunt bazate pe maiele, produsele Fermento ajută la controlul aciditaţii pâinii şi extinde astfel termenul de valabilitate şi măreşte capacitatea de absorbţie a apei în timp ce adaugă beneficii nutriţionale produselor finite.
Silkgrain
Textura, prezența boabelor sau semințelor moi, ajută foarte mult la gustul produselor de panificație și amplifică experiența noastră senzorială. Folosirea legumelor în paine imbunatateste in continuare parametrii nutritivi, texturativi si de umiditate si anunta o noua era in aplicatiile din paine. Cele mai recente dezvoltări texturale ale Zeelandia combină legume suculente, semințe moi și maiele naturale intr-un amestec minunat de gust, textura și aspect. Toate produsele din gama Silkgrain sunt proiectate să aiba etichete curate.

Sari la conţinut | Sari la navigare