Nordix
Ameliorator pulverulent pentru aluaturi nedospite/dospite congelate/ pentru produse de panificatie pre-coapte/croissante si aluaturi daneze nedospite congelate
Nordix Super New - ameliorator pulverulent pentru aluaturi nedospite congelate
Avantaje:
• previne formarea cristalelor mari de gheata care apar in procesul de congelare; protejeaza celulele de drojdie;
• mentine caracteristicile structurii glutenice dupa congelare;
• pastreaza caracteristicile aluatului chiar si dupa o perioadă lunga de depozitare la congelator;
• sortimentatie mare disponibila in orice moment: pot fi realizate produse finite proaspete intr-un timp scurt.
Nordix PB - ameliorator pulverulent pentru produse de panificatie pre-coapte
Avantaje:
- stabilizeaza structura glutenica si miezul partial copt;
- asigura protectie la congelarea produsului pre-copt;
- pastreaza prospetimea produsului dupa coacerea finala;
- combate fenomenul de “flaking” (faramitarea cojii dupa coacerea finala);
- sortimentatie variata, intr-un timp scurt.
Nordix FF - ameliorator pulverulent pentru aluaturi dospite congelate
Avantaje:
- previne formarea cristalelor mari de gheata care apar in procesul de congelare; protejeaza celulele de drojdie;
- mentine caracteristicile structurii glutenice dupa congelare- asigura stabilitatea la congelare a aluatului dospit;
- elimina situatiile de indisponibiliate a unor produse;
- pastreaza prospetimea aluatului;
- sortimentatie variata proaspata, intr-un timp foarte scurt.
Nordix Croissant MZ - ameliorator pulverulent pentru croissante si aluaturi daneze nedospite congelate
Avantaje:
- previne formarea cristalelor mari de gheata care apar in procesul de congelare; protejeaza celulele de drojdie;
- mentine caracteristicile structurii glutenice dupa congelare;
- pastreaza caracteristicile aluatului chiar si dupa o perioadă lunga de depozitare la congelator;
- sortimentatie mare disponibila in orice moment: pot fi realizate produse finite proaspete intr-un timp scurt;
- contine sare.