Retete
Chec cu ciocolată

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate
Compoziţia de chec 1 kg Vero Extra Cake
Compoziţia de chec 0,5 kg Zela Creme 80
Compoziţia de chec 0,5 kg ouă
Compoziţia de chec 0,05 l apă
Umplutură 0,4 kg Primo Dark Chocolate

Mod de lucru

    Mod de lucru:

    Se amestecă ouăle, apa (aduse la temperatura camerei), premixul și margarina cu paleta, timp de 5-7 minute la viteza medie a mixerului până se obține o compozitie alifiată. Compoziția se toarnă în tavi speciale din hârtie termorezistenta sau în tavi unse cu emulsie Carlo. Se introduce în fiecare tavă, cu ajurorul unui posh, Primo Dark Chocolate. Compoziția totală acoperă ¾ din înălțimea tăvii. Coacerea durează 40-45 minute la o temperatură de 170°C.