Rețete Rețete

Tort Velvet

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Blat 0,250 kg Vero Extra Cake
Blat 0,125 kg oua
Blat 0,125 kg unt
Blat colorant
Crema de ciocolata si iaurt 0,100 kg Arabesque Blanc 29
Crema de ciocolata si iaurt 0,100 kg Panna Cotta
Crema de ciocolata si iaurt 0,200 kg Rosette
Crema de ciocolata si iaurt 0,050 kg Zeesan Curd Cheese
Crema de ciocolata si iaurt 0,075 l apa
Decor Arabesque Blanc 29
Decor Arabesque Noir 72
Decor Crumbly Pink Dobla
Decor Ring Swirl Milk Dobla
Decor Acorn Dobla
Decor fructe proaspete

Mod de lucru

Reteta

Blatul se mixeaza  cu telul ingredientele timp de 5 minute la viteza mare. Compozitia se toarna in 2 forme circulare, cu cu Ø 18  Coace se realizeaza timp de 6 minute la 220°C.

Crema de ciocolata si  iaurt se topeste ciocolata la Bain Marie, se adauga Panna Cotta si se amesteca cu Rosette spumata. Zeesan Curd Cheese se dizova in apa si se omogenizeaza cu crema obtinuta anterior. 

Tort Velvet