Retete
Prajitura cu iaurt si zmeura

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie 1.000 kg Vero Extra Cake
Foaie 0.600 kg oua
Foaie 0.500 kg ulei
Foaie 0.200 kg Farcitura Raspberry
Crema de iaurt si zmeura 0.250 kg Rosette
Crema de iaurt si zmeura 0.500 kg Cream Yogo
Crema de iaurt si zmeura 0.250 kg Farcitura Raspberry
Crema de iaurt 0.750 kg Rosette
Crema de iaurt 1.500 kg Cream Yogo
Filling 0.200 kg Farcitura Raspberry
Decor 0.100 kg Paletta Coldjel
Decor 0.050 kg Rosette
Decor decoratiuni din ciocolata

Mod de lucru

    Foi
    Se mixeaza cu telul primele 3 ingredientele timp de 7 - 8 minute la viteza mare. Compozitia se toarna in 2 tavi 60/40, tapetate cu hartie de copt. Coace se realizeaza timp de 8-10 minute la 200°C.

    Crema de iaurt si zmeura
    Se spumeaza Rosette, se adauga Cream Yogo, Farcitura Raspberry si se omogenizeaza.