Retete
Prajitura Marlenka  

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie umeda de caramel 1.500 kg Genoise Caramel
Foaie umeda de caramel 0.900 kg oua
Foaie umeda de caramel 0.600 kg ulei
Crema Marlenka 0.600 kg Arabesque Blanc 29
Crema Marlenka 0.700 kg Rosette
Crema Marlenka 0.500 kg Panna Cotta
Crema Marlenka 0.300 kg Caramel dulce de leche
Decor 0.300 kg nuca macinata
Decor 0.200 kg Glazura de cacao pentru cofetarie

Mod de lucru

    Foaie umeda de caramel:
    Se mixeaza ingredientele cu paleta, timp de 5 minute, la viteza medie.Compozitia obtinuta se toarna in mod egal, in 3 tavi tapetate cu hartie de copt. Coacerea se realizeaza la 220°C, timp de 5 minute.

    Crema Marlenka:
    Se topeste pe Bain Marie Arabesque Blanc 29, se adauga Panna Cotta si se amesteca pana la omogenizare. Se incorporeaza Rosette spumata, se adauga Caramelul si se amesteca partial.

    Ansamblare:

    - Foaie umeda caramel 
    - Crema Marlenka
    - Foaie umeda caramel
    - Crema Marlenka
    - Foaie umeda caramel
    - Crema Marlenka
    Prajitura se decoreaza si portioneaza, dupa racire.