Rețete Rețete

Pasca cu crema de branza

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Aluat 0,100 kg Korent Classic Panettone
Aluat 0,080 kg Zela Creme 70
Aluat 1 kg faina de grau 650
Aluat 0,050 kg drojdie
Aluat 0,010 kg sare
Aluat 0,200 kg zahar
Aluat 0,500 l apa rece
Umplutura de branza 0,600 kg Cheesekrem
Umplutura de branza 0,350 kg Ou
Umplutura de branza 0,500 kg branza dulce
Umplutura de branza 1,100 l apa rece
Umplutura de branza 0,080 kg stafide

Mod de lucru

Aluat:

Se mixeaza ingredientele, exclusiv Zela Creme timp de 4-5 minute la prima viteza si 5-6 minute la viteza a doua, spre sfarsit adauga-se si Zela Creme. Aluatul se lasa la relaxat timp de 5-10 minute, apoi se divizeaza la 400 g, se modeleaza rotund si se lasa la predospit 5-10 minute.

Umplutura de branza:

Se amesteca ouale cu apa si premixul timp de 3 minute la viteza mica, se adauga branza si se continua mixarea inca 2 minute.

Pregatire:

Fiecare bucata de aluat se imparte in doua parti egale, una pentru foaia de la baza si cealalta pentru fitilele de coronita. Se intinde bine foaia, care se aseaza la baza tavii, si se impleteste coronita ce imbraca marginea tavii. Se lasa la dospit timp de 30-40 minute, iar apoi se toarna pe foaie Umplutura de branza, se unge suprafata cu ou si se da cuptor timp de 45-50 de minute, la temperatura de 170°C.

Pasca cu crema de branza