Rețete Rețete

Framboise

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Foaie 500 g Purple Velvet Cake
65 g ulei
90 g apa
325 g ou
Mousse de zmeura 1000 g Panna Cotta
500 g Farcitura Rasberry
550 g Rosette
Crema de iaurt 300 g Rap Yogofresh
300 g apa
800 g Panna Cotta
650 g Rosette
Glazura si decor Satina White
fructe proaspete
colorant natural alimentar

Mod de lucru

Foaie

    Se mixeaza cu telul ingredientele timp de 5 minute la viteza mare. Compozitia se toarna in  tava 60/40, tapetata cu hartie de copt.  Coacerea se realizeaza la temperatura de 200°C, timp de 5-6 minute. Dupa coacere si racire, foaia se decupeaza cu o forma circulara.

    Mousse de zmeura:

    Se incalzeste  la bain marie Panna Cotta si  se  adauga pe rand, Farcitura Raspberry si Rosette semispumata.  

    Crema de iaurt

    Se hidrateaza  Rap Yogofresh si se amesteca cu  Panna Cotta incalzita la 350C. La final se incorporeaza lejer Rosette semispumata.

    Ansamblare in forme circulare

    • foaie
    • mousse zmeura
    • crema iaurt
    • glazura
    • decor
    Framboise