Rețete Rețete

Viva Magenta Cake

Reteta

Grup Greutate / Volum Unitate Produs
Blat 1000 g Purple Velvet Cake
650 g oua
130 g ulei
180 g apa
Crema de portocale 500 g Fruit Filling Orange Cream
1200 g Panna Cotta
800 g Rosette
Glazura si decor Aveline de crema de portocale
Barot Purple Velvet Cake

Mod de lucru

Blat

Se mixeaza cu telul ingredientele timp de 5 minute la viteza mare. Compozitia se toarna in  tava 60/40, tapetata cu hartie de copt.  Coacerea se realizeaza la temperatura de 200°C, timp de 5 - 6  minute. Dupa racire se decupeaza cu o forma circulara cu Ø de 18 cm.

Crema de portocale

Se incalzeste  la bain marie Panna Cotta, apoi se incorporeaza Fruitfilling Orange Cream si Rosette semispumata. Crema obtinuta se imparte in 6 parti egale.

Mod de ansamblare

  • blat
  • crema
  • blat
  • crema
  • blat
  • crema
  • glazura
  • decor
Tort Velvet