Știri Știri

Traditiile de
Paste sustinute
de Zeelandia

Indiferent de specificul zonei, ca este pasca, cozonac tradiţional sau beigli, Zeelandia sprijina brutarii si patiserii in realizarea unor specialitati din aluaturi dulci care sa fie puse la loc de cinste si apreciate de toti membrii familiei.

De Sarbatorile Pascale familiile se reunesc. Indiferent de specificul zonei, ca este pasca, cozonac tradiţional sau beigli, Zeelandia sprijina brutarii si patiserii in realizarea unor specialitati din aluaturi dulci care sa fie puse la loc de cinste si apreciate de toti membrii familiei.

Cea care contribuie cu succes la crearea atmosferei de sarbatori este chiar Pasca, realizata cu mixul pentru aluaturi dulci Korent Europe, datorita caruia realizarea unei pasti deosebite devine accesibila pentru orice patiser. Utilizarea usoara si prospetimea indelungata, impreuna cu avantajul mixului de a inlocui ouale si grasimile, plus aroma si culoarea deosebita a produsului finit, fac din Korent Europe alegerea ideala.

 Cozonacul traditional si bunatatea cu specific ardelenesc beigli, completeaza cosul de Paste. Zeelandia isi aduce aportul la crearea unor cozonaci perfecti atat prin consacrata gama Korent (Korent Classic Panettone, Korent Classic Europe, Korent Vanilla, Korent Natural), care garanteaza gustul specific de cozonac traditional si prosperimea acestuia, cat si prin gama de umpluturi delicioase Walnussfulle (Walnussfulle Classic, Walnussfulle Avantaj, Walnussfulle Classic Natural). Consistenta umpluturilor este potrivita pentru orice tip de cozonac, iar gustul deosebit, usurinta in utilizare si eliminarea riscului de aparitie a golurilor dintre umplutura si aluat desavarsesc perfectiunea cozonacului.

Traditiile de Paste sustinute de Zeelandia