Doar cei curajosi vor spune DA!

Fruitful Veggie este noua gama de solutii inovatoare de la Zeelandia care aduce o experienta senzoriala unica pe care legumele o pot oferi in termeni de arome, culori si texturi.

Mai multa culoare!

Umpluturile Fruitful Veggie vin in trei arome delicioase, care va vor stimula creativitatea pentru a privi dincolo de obisnuit. Toate umpluturile sunt naturale, vegane si cu 70% continut de legume! Sunt stabile la coacere, asa ca le puteti aplica in produsele coapte sau le puteti folosi pentru a umple sau decora, dupa coacere, produsele de cofetarie.

Descoperiti-va si imbogatiti-va creativitatea cu combinatii deosebite la care nici nu v-ati gandit!

red bell.png


Desi pare incredibil, ardeiul gras rosu este o fantastica completare pentru creatiile de patiserie si cofetarie.
Surprinde-ti clientii cu acest gust nou si textura cu bucati de ardei gras...

beetroot.png


Sfecla rosie... poate imparti clientii in doua tabere. Utilizati-o in produsele de patiserie si veti fi uimiți de cât de pozitiv reactioneaza clientii.

pumpkin.png


La fel ca morcovul, dovleacul a devenit un ingredient popular in patiserie. Textura fina si culoarea intensa vor da o nota aparte creațtiilor voastre.Esti Rebel?
Obtineti mai multe informatii!

Prin furnizarea datelor dumneavoastră personale, sunteți de acord ca un reprezentant Zeelandia să vă contacteze. Citiți declarația noastră de confidențialitate.